OmaisOiva-kahvila Pieksämäellä

  • ma 4.3.2024 klo 1012
  • Yhdistyksen toimisto, Häyrisentie 2, Pieksämäki
Kuvassa on oranssi tausta, jossa vaalea neliö, jossa tekstiä. Otsikkona oranssilla OmaisOiva-kahvila ja alaotsikkona mustalla omaishoitajille ja läheisille sekä asiasta kiinnostuneille. Otsikko ja alaotsikko ovat kuvassa omissa suorakaiteen mallisissa kehyksissä. Tekstinä tapahtuman tiedot: Maanantaina 4.3.2024 klo 10-12, yhdistyksen toimisto, Häyrisentie 2, Pieksämäki. Paikalla klo 10-11 Etelä-Savon hyvinvointialueen perhehoidon koordinaattori Sarianna Maaranen. Kuvassa on myös piirros kahdesta OmaisOivan logo pöllöstä kahvittelemassa. Kuvan alalaidassa Pieksämäen Omaishoitajat ry:n sekä Etelä-Savon OmaisOivan logot.

Tervetuloa OmaisOiva-kahvilaan Pieksämäellä!

4.3.2024 klo 10-11 OmaisOiva-kahvilassa vieraana Etelä-Savon hyvinvointialueen perhehoidon koordinaattori Sarianna Maaranen.

Perhehoito on yksi tapa järjestää omaishoitajien vapaapäiviä. Tule kuulemaan ja kysymään asiasta lisää kahvikupposen äärellä.

OmaisOiva-kahvilat ovat avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia kaikille omaishoitajille ja läheisille sekä omaishoitoasioista kiinnostuneille. 

OmaisOiva tarjoaa kahvit.

Maanantaina 4.3.2024 klo 10-12 yhdistyksen toimistolla, Häyrisentie 2, Pieksämäki.

Etelä-Savon hyvinvointialueen perhehoidon koordinaattori Sarianna Maaranen on paikalla klo 10-11.

Muutokset mahdollisia.