Ohjeet verkkotapahtumiin

Toteutamme suurimman osan verkossa pidettävistä tapahtumista, vertaisryhmistä, etäkahviloista ja kokouksista Teams-sovelluksella. Jos ei ole aikaisemmin osallistunut Teams-sovelluksella pidettävään verkkotapahtumaan, olisi hyvä ennen osallistumista tarvittaessa ladata sovellus tietokoneelle tai mobiililaitteelle ja käydä kokeilemassa sovelluksen toimivuutta. Sovelluksen toimivuutta ja verkkotapahtumaan osallistumista voi vapaasti käydä  testaamassa  tästä linkistä .

Vertaisryhmiin, jotka kokoontuvat säännöllisesti ja osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla  ilmoituksessa annettuun osoitteeseen. Tällöin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin suoraan omaan sähköpostiinsa. 

Avoimiin tapahtumiin pääsee suoraan kotisivuilla, Facebookissa tai Twitterissä annetusta suorasta osallistumislinkistä ilman ennakkoilmoittautumista.

Verkkotapahtumat ilmoittautumis- ja osallistumisohjeineen löydät täältä

- Tapahtumat

-  Facebook

- Twitter


Teams -sovelluksen lataaminen ja kokoukseen osallistuminen

Ohjeet tietokoneelle

Tässä Maaseudun sivistysliiton tekemä video, jolla opetetaan yksityiskohtaisesta, kuinka tarvittaessa Teams-sovellus ladataan ja kuinka osallistutaan Teams-kokoukseen tai -tapahtumaan tietokoneella.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ohjeet mobiililaitteelle

Tällä Maaseudun sivistysliiton tekemällä videolla opetetaan yksityiskohtaisesta, kuinka Teams-sovellus ladataan ja miten osallistutaan Teams-kokoukseen tai -tapahtumaan mobiililaitteella.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.