Ajankohtaista

Toimistomme Häyrisentiellä on toistaiseksi suljettu. Voit kuitenkin ottaa meihin yhteyttä ja jutella kanssamme soittamalla, tekstiviestillä, WhatsApp:lla tai sähköpostilla.

Tervetuloa 28.1.2021 klo 17.00 mukaan Jukka Kumpuvuoren Tukea erityislapsiperheen arkeen -webinaariin. Ilmoittautumiset 27.1.2021 mennessä ositteeseen pieksamaenomaishoitajat@gmail.com. 

Torstaina 28.1.2021 klo 17.00 Tukea erityislapsiperheen arkeen -webinaari erityistukea tarvitsevan lapsen omaisille ja läheisille.
Tervetuloa kuuntelemaan vammaisoikeuksiin erikoistuneen lakimiehen, Jukka Kumpuvuoren, alustusta aiheesta Tukea erityislapsiperheen arkeen. Kumpuvuoren alustuksen jälkeen voit halutessasi esittää kysymyksiä tai ajatuksia aiheeseen liittyen.
Avun ja tiedon saanti tukiviidakossa voi olla vaikeaa. Askarruttaako mieltäsi kysymykset? Onko lapseni oikeutettu kuljetustukeen, kouluavustajaan, apuvälineisiin tai henkilökohtaiseen apuun? Olenko itse oikeutettu omaishoidon tukeen? Oletko tyytymätön vammaispalvelun päätökseen? Mitä pitäisi laittaa hakemukseen tai valitukseen, että se menisi läpi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin Jukka Kumpuvuori vastaa.
Webinaari toteutetaan Zoom-ohjelman kautta. Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden ja sähköpostin. Osallistujat kutsutaan Zoom-istuntoon sähköpostiviestillä.
Webinaari toteutetaan yhteistyössä Pieksämäen lapsiperhetoimijoiden verkoston ja Pieksämäen kaupungin kanssa.
Ilmoittautumiset 27.1.2021 mennessä osoitteeseen pieksamaenomaishoitajat@gmail.com