Ajankohtaista

Toimistomme Häyrisentiellä on auki 26.4.-24.6. maanantaisin klo 9-17. Voit kuitenkin muinakin arkipäivinä ottaa meihin yhteyttä ja jutella kanssamme soittamalla, tekstiviestillä, WhatsApp:lla tai sähköpostilla.

-----

Pieksämäen Omaishoitajat ry:n työntekijät lomailevat 25.6.-31.7.2021. Tänä aikana kiireellisissä asioissa voi olla yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan Janna Osipova-Karhuseen.

-----

Alla olevasta videolinkistä pääset seuraamaan ti 18.5. klo 16-18, kun Pieksämäkeläiset ry sekä pieksämäkeläisiä järjestöjä (mm. Pieksämäen Omaishoitajat ry) tenttaa kuntavaaliehdokkaita. Vaalipaneeliin on kutsuttu edustajia kaikista puolueista.

Valtuustoehdokkailta tullaan kysymään paneelissa mm. miten aikovat päättäjänä edistää ja turvata pieksämäkeläisten hyvinvointia, jos tulevat valituiksi. Ja miten näkevät järjestöyhteistyön merkityksen kunnan hyvinvointityössä.

Jos videolinkki ei toimi, pääset seuraamaan vaalipaneelia myös tämän linkin kautta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

-----

Maanantaisin 26.4.-21.6. klo 9-17  Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toimistolla  (Häyrisentie 2, 76100 Pieksämäki) on jaossa lahjakortteja omaishoitajille. 

Lahjakortin voi valita johonkin seuraavista vaihtoehdoista:

  • Iran Farmi (Kumpusentie 812, 77520 Haapakoski), 12€/hlö lahjakortteja koko perheelle. Sisältää sisäänpääsyn ja pannarin sekä juoman. Sovi vierailuaika Iran kanssa puhelimitse.
  • Paltasen kahvila (Järvisuomentie, 77110 Paltanen), 10€/hlö lahjakortit omaishoitajalle ja hoidettavalle. Lahjakortilla voi ostaa kahvilatuotteita tai ruoka-annoksia.
  • Herkkukahvio Pmk. tori (Kauppatori, 76100 Pieksämäki), 10€/hlö lahjakortit omaishoitajalle ja hoidettavalle. Lahjakortilla voi ostaa kahvilatuotteita tai ruoka-annoksia.

Lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi eikä niistä saa rahaa takaisin.

Lahjakortit ovat voimassa 1.5.-31.7. välisenä aikana. Paitsi Iran Farmille, joka aukeaa 1.6. Aukioloajoissa muutokset ovat mahdollisia.

Lahjakortin saaminen ei edellytä yhdistysjäsenyyttä tai omaishoidon tuen saamista.

Lahjakortit on hankittu Ragnar Ekberg Säätiön rahoituksella ja ne on tarkoitettu vain omaishoitotilanteessa oleville läheistään hoitaville.

Lisätietoja lahjakorteista p. 040 152 6938, pieksamaenomaishoitajat@gmail.com.

Hei omaishoitaja/etäomaishoitaja!!!
26.4.-21.6. maanantaisin klo 9-17 
Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toimistolla  (Häyrisentie 2, 76100 Pieksämäki) Jaossa lahjakortteja. Iran Farmin, Paltasen kahvilan ja Herkkukahvio Pmk tori:n logot.

Pieksämäen Omaishoitajat ry:n facebook: