Ajankohtaista

-----

Töitä tarjolla! Oletko sinä meidän uusi järjestöassistenttimme? Pieksämäen Omaishoitajat ry hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen (12kk). Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II – ohjelmaa. Hakijoiden tulee olla alle 30-vuotiaita työelämän ulkopuolella olevia vaikeasti työllistyviä nuoria tai osatyökykyisiä (ilman ikärajoitusta). Lisätietoja ohjelmasta www.paikka-auki.fi. Järjestöassistenttina olet osa yhdistyksen työyhteisöä, jossa työskentelemme omaishoitajien jaksamisen tukemiseksi. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, toimistotyö, viestintä, nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen ja tapahtumien järjestelyihin osallistuminen. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Arvostamme avointa ja innokasta asennetta, kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet kiinnostunut järjestötyöstä ja valmis sitoutumaan työhön vuoden ajaksi. Työ on osa- tai kokopäivätyötä (38h 20 min/vko) ja työhön valitulla on 4 kk:n koeaika. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Työ alkaa 22.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 26.3.2023 mennessä Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toiminnanjohtaja Taina Turtiolle: taina.turtio@gmail.com. Lisätietoja tehtävästä: Taina Turtio, p. 050 5978836, taina.turtio@gmail.com.

Töitä tarjolla! Oletko sinä meidän uusi järjestöassistenttimme?

Pieksämäen Omaishoitajat ry hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen (12kk). Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II – ohjelmaa. Hakijoiden tulee olla alle 30-vuotiaita työelämän ulkopuolella olevia vaikeasti työllistyviä nuoria tai osatyökykyisiä (ilman ikärajoitusta). Lisätietoja ohjelmasta: www.paikka-auki.fi.

Järjestöassistenttina olet osa yhdistyksen työyhteisöä, jossa työskentelemme omaishoitajien jaksamisen tukemiseksi. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, toimistotyö, viestintä, nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen ja tapahtumien järjestelyihin osallistuminen. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Arvostamme avointa ja innokasta asennetta, kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet kiinnostunut järjestötyöstä ja valmis sitoutumaan työhön vuoden ajaksi.

Työ on osa- tai kokopäivätyötä (38h 20 min/vko) ja työhön valitulla on 4 kk:n koeaika. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Työ alkaa 22.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 26.3.2023 mennessä Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toiminnanjohtaja Taina Turtiolle: taina.turtio@gmail.com.

Lisätietoja tehtävästä: Taina Turtio, p. 050 5978836 / taina.turtio@gmail.com

-----

Neuvokas toimintakeskuksen kevät 2023: Teemana luonto

Neuvokkaassa on tänä keväänä tarjolla muun ohjelman ohella paljon kivoja luontoaiheisia toimintoja. Lisätietoja täältä.

-----

Seuraava haku OKA®-koulutukseen syksyllä 2023!

Onko sinulla kokemusta siitä, millaista on hoitaa apua tarvitsevaa läheistä kotona? Haluaisitko sinä toimia omaishoidon kokemusasiantuntijana?

Koulutus on ilmainen ja kestää noin puoli vuotta.

Lue lisää täältä: https://www.pieksamaenomaishoitajat.fi/kokemusasiantuntijat/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kokemusasiantuntijana toimiminen ei edellytä virallista omaishoitajuutta tai omaishoitosopimusta.

-----

Toimiston aukioloajat:

Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toimisto, Häyrisentie 2, 76100 Pieksämäki, on avoinna ma-ke klo 9-15. 

Tavoitat meidät ma-pe myös puhelimitse, tekstiviestillä, WhatsApp:lla ja sähköpostilla. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät täältä.

-----

Ovet -valmennus 

tukee omaishoitajuutta ja sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka auttavat apua tarvitsevaa läheistään. Valmennus on maksutonta ryhmätoimintaa. Ovet -valmennukset toteutetaan Pieksämäellä, Savonlinnan seudulla, Rantasalmella ja Sulkavalla, kun ryhmät on saatu kokoon.  Jatkuva ilmoittautuminen p. 040 152 6938 tai pieksamaenomaishoitajat@gmail.com.

Lisätietoa Ovet -valmennuksen sisällöstä täältä.

Ovet -valmennus.
Ovet valmennus® tukee omaishoitajuutta ja helpottaa omaishoitajien etenemistä omaishoidon polulla.
Ovet valmennukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka auttavat apua tarvitsevaa läheistään.
Ovet valmennus® on osallistujille maksutonta ryhmätoimintaa, jossa käsitellään  keskeisiä omaishoitajuuteen liittyviä asioita.
Ovet valmennukset toteutetaan Pieksämäellä, Savonlinnan seudulla, Rantasalmella ja Sulkavalla, valmennuspaikat selviävät myöhemmin.
Ovet-valmennus sisältää neljä kokoontumiskertaa (yht. 16h).

Jatkuva ilmoittautuminen. Ovet-valmennukset toteutetaan kun ryhmät on saatu kokoon. Kahvitarjoilu.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja: 
 p. 040 152 6938 , pieksamaenomaishoitajat@gmail.com.

OSALLISTUMINEN EI EDELLYTÄ KUNNAN OMAISHOITOSOPIMUSTA EIKÄ YHDISTYSJÄSENYYTTÄ!

Valmennuksen järjestää Pieksämäen Omaishoitajat ry/Etelä-Savon OmaisOiva 
 ja Linnalan Setlementti/omaishoidon tuki.
Tervetuloa.

-----

Pieksämäen Omaishoitajat ry:n facebook:

OmaisOiva pöllöt kävelyllä.