Ajankohtaista

Oletko sinä meidän uusi järjestöassistenttimme?

Pieksämäen Omaishoitajat ry hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen (12kk). Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II – ohjelmaa ja paikan täyttäminen edellyttää Sosiaali- ja terveysministeriön vahvistuspäätöksen. Hakijoiden tulee olla alle 30-vuotiaita työelämän ulkopuolella olevia nuoria tai osatyökykyisiä. Jos hakija on osatyökyinen hänen ei tarvitse olla alle 30-vuotias. Lisätietoja ohjelmasta www.paikka-auki.fi

Järjestöassistenttina olet osa yhdistyksen työyhteisöä, jossa työskentelemme omaishoitajien jaksamisen tukemiseksi. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, toimistotyö, viestintä, nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen ja tapahtumien järjestelyihin osallistuminen. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. 

Arvostamme avointa ja innokasta asennetta, kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet kiinnostunut järjestötyöstä ja valmis sitoutumaan työhön vuoden ajaksi. 

Työ on osa- tai kokopäivätyötä (38h 20 min/vko) ja työhön valitulla on 4 kk:n koeaika. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Työ alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 31.1.2022 klo 16  mennessä Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toiminnanjohtaja Taina Turtiolle taina.turtio@gmail.com

Lisätietoja  tehtävästä Taina Turtio p. 050 5978836 tai taina.turtio@gmail.com.

Tarvitsemme uutta järjestöassistenttia! Oletko sinä puuttuva palasemme?

-----

Toimiston aukioloajat:

Nopeasti pahenevan koronatilanteen vuoksi Pieksämäen Omaishoitajat ry:n toimisto, Häyrisentie 2, 76100 Pieksämäki, on toistaiseksi avoinna vain ajanvarauksella maanantaisin klo 9-14. 

Voit varata asiointiajan maanantaille soittamalla järjestöassistentille p. 040 152 6938 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pieksamaenomaishoitajat@gmail.com.

Asioithan toimistolla vain terveenä ja maskilla varustautuneena. Tarvittaessa saat kasvomaskin myös toimistolta.

Olemme etätöissä ja tavoitettavissa ma-pe puhelimitse, tekstiviestillä, WhatsApp:lla ja sähköpostilla. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät täältä.

-----

Ovet valmennus 

Omaishoitajien Ovet valmennus verkossa, Teams-sovelluksen välityksellä ke 27.4. klo 13-15.15, seuraavat koulutuskerrat sovitaan osallistujien kanssa.

  • Ovet valmennus® tukee omaishoitajuutta ja helpottaa omaishoitajien etenemistä omaishoidon polulla. 
  • Ovet valmennukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka auttavat apua tarvitsevaa läheistään. 
  • Ovet valmennus® on osallistujille maksutonta ryhmätoimintaa, jossa käsitellään keskeisiä omaishoitajuuteen liittyviä asioita.

Ovet valmennus toteutetaan verkossa Teams-sovelluksen välityksellä. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen. Ennen valmennuksen alkamista saat kutsun ja osallistumislinkin sähköpostiisi. 

Ovet valmennus kokoontuu viisi kertaa. Kukin kokoontuminen kestää 2h 15 min.

Ilmoittautumiset to 14.4. mennessä osoitteeseen pieksamaenomaishoitajat@gmail.com. 

OSALLISTUMINEN EI EDELLYTÄ KUNNAN OMAISHOITOSOPIMUSTA EIKÄ YHDISTYSJÄSENYYTTÄ!

lisätietoja:

p. 040 152 6938, pieksamaenomaishoitajat@gmail.com

Valmennuksen järjestää Pieksämäen Omaishoitajat ry/Etelä-Savon OmaisOiva 

-----

Pieksämäen Omaishoitajat ry:n facebook: