Työikäisten virkistyspäivä Juvalla

Työikäisten virkistyspäivä lauantaina 6.5. klo 12-18 Kannashovissa Juvalla. 

Tule virkistäytymään hyvässä seurassa, opettelemaan makkaranvalmistusta, saunomaan sekä saamaan tietoa ansiotyön ja omaishoidon yhteensovittamisesta! Mukaan mahtuu 20 omaistaan tai läheistään hoitavaa. 

Ohjelma: 

Klo 12 tervetulokahvit, asiaa omaishoidosta ja työn yhteensovittamisesta. 

Klo 12:30 makkaranvalmistuskurssi Kaskiin Marttojen opastuksella. 

Klo 15 ruokailu ja omien makkaroiden grillaaminen. 

Klo 16:30 saunominen ja vapaamuotoista ajanvietettä. 

Menu: itsetehtyä makkaraa kodan loimuissa, yrttisiä uunibataatteja, perunasalaattia, marinoituja punajuuria, coleslaw-salaattia, vesimelonia, mozzarella-tomaattisalaattia, vesimelonia, mozzarella-tomaattisalaattia, marinoituja punasipuleita, vihreää salaattia, salaattikastiketta ja siemensekoitusta, käsin leivottua foccaccia-leipää ja valkosipuliyrttikastiketta, ruisleipää ja levitettä, kahvia ja pientä makeaa. 

Virkistyspäivän hinta on 10 euroa per henkilö sisältäen makkaranvalmistuskurssin, raaka-aineet, ruokailun, kahvituksen ja saunan. Paikalle kulkeminen omalla kyydillä. 

Sitova ilmoittautuminen 11.4. mennessä Leenalle p. 044 944 8439. Ilmoitathan samalla mahdollisista erityisruokavalioista.

Maksuohjeet: Saaja: Mikkelin Omaishoitajat ja Läheiset ry. Tilinumero: FI72 4108 6020 0427 68. Määrä: 10 euroa. Viestiin: Oma nimi + virkistyspäivä. Eräpäivä: 28.4.2023.

Yhteistyössä: Mikkelin seudun omaishoitajat, Pieksämäen Omaishoitajat ry, Etelä-Savon OmaisOiva, Kaskiin Martat ry.

Työikäisten virkistyspäivä lauantaina 6.5. klo 12-18 Kannashovissa Juvalla. Tule virkistäytymään hyvässä seurassa, opettelemaan makkaranvalmistusta, saunomaan sekä saamaan tietoa ansiotyön ja omaishoidon yhteensovittamisesta! Tule mukaan viihtymään! Mukaan mahtuu 20 omaistaan tai läheistään hoitavaa. Ohjelma: klo 12 tervetulokahvit, asiaa omaishoidosta ja työn yhteensovittamisesta. Klo 12:30 makkaranvalmistuskurssi Kaskiin Marttojen opastuksella. Klo 15 ruokailu ja omien makkaroiden grillaaminen. Klo 16:30 saunominen ja vapaamuotoista ajanvietettä. Menu: itsetehtyä makkaraa kodan loimuissa, yrttisiä uunibataatteja, perunasalaattia, marinoituja punajuuria, coleslaw-salaattia, vesimelonia, mozzarella-tomaattisalaattia, vesimelonia, mozzarella-tomaattisalaattia, marinoituja punasipuleita, vihreää salaattia, salaattikastiketta ja siemensekoitusta, käsin leivottua foccaccia-leipää ja valkosipuliyrttikastiketta, ruisleipää ja levitettä, kahvia ja pientä makeaa. Virkistyspäivän hinta on 10 euroa per henkilö sisältäen makkaranvalmistuskurssin, raaka-aineet, ruokailun, kahvituksen ja saunan. Nähdään Juvalla Kannashovissa osoitteessa Taipaleentie 10. Paikalle kulkeminen omalla kyydillä. Sitova ilmoittautuminen 11.4. mennessä Leenalle p. 044 944 8439. Ilmoitathan samalla mahdollisista erityisruokavalioista. Maksuohjeet. Saaja: Mikkelin Omaishoitajat ja Läheiset ry. Tilinumero: FI72 4108 6020 0427 68. Määrä: 10 euroa. Viestiin: Oma nimi + virkistyspäivä. Eräpäivä: 28.4.2023