Tietotekniikan vertaisopastaja -perehdytys

KUVA: Valokuva kahdesta ikäihmisestä, jotka katsovat pöydällä olevaa tablettia. Tekstinä kuvassa on EKL ja Verkosta virtaa.

Maksuton perehdytys tietotekniikan vertaisopastajaksi vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille ikäihmisille (65+)

Käytätätkö arjessasi tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta? Haluaisitko toimia vapaaehtoisena digiauttajana ja jakaa osaamistasi kavereillesi?

Kurssilla digilaitteiden ja sähköisen asioinnin taitosi vahvistuvat, sekä  innostus tietokoneisiin ja nettiin lisääntyy. Samalla tutustutaan vapaaehtoisena toimimiseen. Lisäksi voit itse toivoa haluamiasi tietoteknisiä aiheita perehdytysjakson sisällöksi. 

Perustietokonetaidot riittävät pohjataidoiksi. Edellytyksenä osallistumiselle on, että perehdytyksen käyneet sitoutuvat opastamaan omilla paikkakunnillaan ikäihmisiä digiasioissa. Opastusta voi tehdä yksin tai toisten vertaisopastajien kanssa omien taitojen ja ajankäytön mukaan.

Perehdyttämisen jälkeen Verkosta virtaa - toiminta tukee vertaisopastajia mm. lisäopetuksin. Jos tiedät jonkun toisen kiinnostuneen, ota kaveri mukaan!

Lämpimästi tervetuloa oppimaan ja opastamaan digilaitteista, netistä ja sähköisistä palveluista!

Perehdytys järjestetään yhteistyössä: Huoltoliitto ry, Verkosta Virtaa - toiminta (Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry),  Pieksämäen Omaishoitajat ry sekä Varkauden Seudun Omaishoitajat ry

Osallistumistiedot:

Perehdytysjakso toteutetaan kaksipäiväisenä: keskiviikko ja torstai 21.-22.8.2024 klo 10-17, sisältäen opetuksen, lounaat ja kahvit.

Paikka: Varkauden Seudun Omaishoitajat ry:n toimisto, Kauppakatu 43, 78200 Varkaus.

Osallistuminen on maksutonta.

Sitova ilmoittautuminen 7.8.2024 mennessä. 

Ilmoittaudu joko Pieksämäen Omaishoitajat ry:lle tai Varkauden Seudun Omaishoitajat ry:lle, kerro samalla koulutustoiveesi:

Heinäkuussa ilmoittautumiset sähköpostitse.

Pieksämäen Omaishoitajat ry: 

puhelin: 050 320 7771 tai sähköposti: pieksamaenomaishoitajat@gmail.com

Varkauden Seudun Omaishoitajat ry: 

puhelin: 050 464 1889 tai sähköposti: varkaudenseudunomaishoitajat@outlook.com 

Muutokset mahdollisia.