MielenterveysOvet -valmennus

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ! MielenterveysOvet-valmennus mielenterveyskuntoutujien omaishoitajille sekä omaisille la 22.10. - su 23.10. 

MielenterveysOvet-valmennus on tarkoitettu juuri sinulle mielenterveyskuntoutujan omaishoitaja tai omainen. Ryhmämuotoinen MielenterveysOvet-valmennus avaa ovia omaishoitajuuteen, saatavilla oleviin palveluihin sekä omaishoitajan voimavaroihin. Valmennuksessa käsitellään alustusten, keskustelun ja harjoitteiden avulla keskeisiä omaishoitajuuteen liittyviä asioita, virkistystä ja vertaistukea unohtamatta. 

Valmennus maksaa 25 € ja hotellissa majoittuville 50 €. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen, kahvit ja lounaan kumpanakin päivänä. Valmennukseen osallistuminen ei edellytä yhdistysjäsenyyttä eikä omaishoidon tuen saamista.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset erityisruokavalioineen 7.10. mennessä: Mari Nykänen p. 050 320 7771 mari.nykanen1@gmail.com tai Minna Kurvinen p. 040 586 7359 minna.kurvinen@omary.fi

Yhteistyössä: Etelä-Savon OmaisOiva Pieksämäki, Mikkeli ja Savonlinnan seutu, Varkauden Seudun Omaishoitajat ry, OmaisOiva-toiminta, Savon mielenterveysomaiset - FinFami ry