Maailman mielenterveyspäivän iltatapahtuma Pieksämäellä

  • ma 10.10.2022 klo 1720
  • Veturitallit (entinen Kunnonkeskuksen tila)

Pieksämäen Veturitorilla näytetään vihreää valoa mielen hyvinvoinnille Maailman mielenterveyspäivänä 10.10. 

Pieksämäen mielenterveystoimijoiden verkosto järjestää Pieksämäellä Veturitorilla kaikille avoimen ja maksuttoman tapahtuman maanantaina 10.10. klo 17–20. 

Illan aikana saadaan nähdä Sisä-Savon mielenterveys ry:n Toivoa Tanssista -esitys ja kuullaan kokemusasiantuntija Johanna Räsäsen puheenvuoro. Mielenterveyden keskusliiton hallituksen puheenjohtaja Tarmo Raatikainen sekä MIELI Suomen mielenterveys ry:n kansalaistoimintojen suunnittelija Melis Ari-Gürhanli pitävät myös puheenvuorot illassa.  

Tilaisuudessa nähdään lisäksi Talvikki Eerolan sooloteos ”Mihin katosit?”. Esitys on hieno esimerkki siitä, mitä näyttelijä voi tehdä monissa rooleissaan dokumenttiaineiston kerääjänä, omien ja toisten kokemusten esityksellistäjänä, myös sanoittajana, käsikirjoituksen tekijänä ja esiintyjänä, myös säveltäjänä – kaikkena. Eerola muistetaan myös roolistaan Kari Tapion vaimona laulajasta tehdyssä elokuvassa.

Myös Pieksämäen mielenterveystoimijoiden verkosto kannustaa jokaista kysymään, mitä kuuluu ja jakamaan huolia toisten kanssa arjessa omassa ympäristössään. Kun mieli voi hyvin, haluamme pitää huolta niin itsestämme kuin toisistammekin.

Lämpimästi tervetuloa! ❤

Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä tai omaishoidon tuen saamista. Muutokset mahdollisia.