Omaishoitajaliiton hyvinvointiwebinaari verkossa

  • to 9.2.2023 klo 1718
  • Verkossa

Luopumisen aiheuttamat tunteet

Torstaina 9.2. klo 17-18 järjestetään omaishoitajille ja kaikille läheisestään huolehtiville suunnattu maksuton webinaari, jonka aiheena on luopumisen aiheuttamat tunteet.

Omaishoitajuuteen liittyy monenlaista luopumista. On voinut joutua luopumaan yhteisistä suunnitelmista ja unelmista, harrastuksista, jopa entisenlaisesta suhteesta läheiseen. Luopumista tapahtuu erityisesti muutoskohdissa: kun sairaus etenee, aloitetaan vuorohoito, läheinen siirtyy hoitokotiin tai menehtyy. Luopuminen haastaa meitä kohtaamaan monenlaiset tunteet itsessämme. Miten kestän nämä tunteet ja hankalan olotilan? Onko normaalia, jos koenkin helpotusta ja hyvää oloa surun rinnalla?

Aiheesta puhuu Kaisa Hartikka Oulun seudun omaishoitajat ry:n Tukena muutoksessa -hankkeesta. Mukana on entinen omaishoitaja kertomassa omista luopumiseen liittyvistä tunteistaan ja niiden käsittelystä.

Tilaisuus järjestetään verkossa ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu 7.2. mennessä tästä.


Omaishoitajaliiton hyvinvointiwebinaari verkossa torstaina 9.2. klo 17-18. Aiheena: Luopumisen aiheuttamat tunteet. Tilaisuus järjestetään verkossa ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautua voit omaishoitajaliiton tapahtumat -sivun kautta.