Omaishoitajaliiton hyvinvointiwebinaari verkossa

  • to 11.5.2023 klo 1718
  • Verkossa

Torstaina 11.5. klo 17-18 järjestetään omaishoitajille ja kaikille läheisestään huolehtiville suunnattu maksuton webinaari, jonka aiheena on Omaishoitajan kaikki tunteet ovat sallittuja.

Läheisen sairaus ei ole maailmanloppu, vaan uuden elämänvaiheen alku. Tämä on ollut yksi niistä ajatuksista, joista Hanna Jensen on saanut tukea ja voimaa omaan arkeensa muistisairaiden vanhempiensa läheisenä. Hän on huolehtinut heistä lähes 14 vuoden ajan ja kirjoittanut molemmista elämänvaiheista kirjan: 940 päivää isäni muistina (2012, Teos) ja Äitini muistina – toinen kierros (2022, Siltala).

Läheisestään huolehtimisesta saa harvoin kiitosta, mutta toisen ihmisen hoitaminen on suurenmoinen, inhimillinen teko. Kun sen vielä tekee arvostavalla tavalla, oma hyvinvointi lisääntyy ja yhteiselo paranee. Sairaus näyttäytyy jokaisella ihmisellä eri tavalla, eikä sairastuneen ihmisen ydintä pidä unohtaa sairauden alle. Siksi omaiselta vaaditaankin luovuutta auttaa läheistään uudessa elämänvaiheessa sillä tavalla kuin tälle olisi parhaaksi – omaa jaksamistaan unohtamatta.

Hanna Jensen jakaa puheenvuorossaan oivalluksensa ja kommelluksensa vanhempiensa auttajana ja kertoo, millä tavalla vaikeudet voi saada tuntumaan vähemmän kuormittavilta. Hanna Jensen on VTM, logoterapeutti ja tietokirjailija.

Webinaari on maksuton ja tarkoitettu omaishoitajille ja kaikille läheisestään huolehtiville. Tilaisuus järjestetään verkossa ja osallistumilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu 9.5. mennessä tästä.

Omaishoitajaliiton hyvinvointiwebinaari verkossa torstaina 11.5. klo 17-18. Aiheena: Omaishoitajan kaikki tunteet ovat sallittuja. Tilaisuus järjestetään verkossa ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautua voit omaishoitajaliiton tapahtumat -sivun kautta.