Saavutettavuusseloste

 

Tämä on Pieksämäen Omaishoitajat ry:n saavutettavuusseloste. Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua https://www.pieksamaenomaishoitajat.fi/ ja se on päivitetty  25.6.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

 

Palvelun saavutettavuuden tila

 

Verkkopalvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

 

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:

Videot: Verkkopalvelussa on linkkejä muiden organisaatioiden Youtube-videoihin ja niissä ei ole tekstitystä. Videot on julkaistu ennen 23.9.2020 ja ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä ei lain mukaan tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavaksi tai poistaa.

Tekstiä esittävät kuvat: Verkkopalvelussa on useita kuvia, joissa on tekstiä. Kuvat ovat esimerkiksi otsikkokuvia, kuvituksia tai infokuvia. Tapahtumat ja ryhmät - välilehdellä on eniten kuvia, joissa on tekstiä. Kuvissa on alt-teksti ja kuvassa esitetty tieto löytyy myös varsinaisesta tekstistä, ei ainoastaan kuvasta.


Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla pieksamaenomaishoitajat@gmail.com

 

Valvontaviranomainen

 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000