Saavutettavuusseloste
Tämä on Pieksämäen Omaishoitajat ry:n saavutettavuusseloste. Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua https://www.pieksamaenomaishoitajat.fi/ ja se on laadittu  14.12.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Palvelun saavutettavuuden tila

Verkkopalvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain, mutta ei ole vielä täysin vaatimusten mukainen.

Havaittava: Kuvissa on tekstiä.

Verkkopalvelussa on useita kuvia, joissa on tekstiä. Kuvat ovat esimerkiksi otsikkokuvia, kuvituksia tai infokuvia. Kuvissa on alt-teksti ja kuvat on avattu tekstissä.

Ei saavutettava sisältö

Sisällöt joissa saavutettavuusvaatimukset eivät täyty ja niiden puutteet.

Etusivun pääkuva on kuvituskuva, jossa ei ole alt-tekstiä.

Yhdistystiedote 1-2021 ei ole saavutettavassa muodossa.

Havaittava: youtube videoissa ei ole tekstitystä.

Verkkopalvelussa on linkkejä muiden organisaatioiden youtubevideoihiin ja niissä ei ole tekstitystä. Videot on julkaistu ennen 23.9.2020 ja ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä ei lain mukaan tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavaksi tai poistaa.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Verkkopalvelussa on toimisto-ohjelmien pdf-tiedostoja, jotka on julkaistu ennen 23.9.2018. Myös Yhdistystiedote on pdf-tiedostona. Henkilöstö on ohjeistettu tuottamaan tuleva sisältö saavutettavaan muotoon jatkossa.


Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla pieksamaenomaishoitajat@gmail.com

Valvontaviranomainen

Jos huomaat verkkopalvelussa saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli verkkopalvelun ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000