Tapahtumat Savonlinnan seudulla 2021

Tervetuloa Oivalliselle etäkahville ma 17.5. klo 9-10 ja/tai ke 19.5. klo 18-19.

Kahvitellaan omenapuun kukkien alla, syreenin vienon tuoksun ympäröiminä, ainakin mielikuvissamme. Tällä kertaa juttelemme kevään puutarhatöistä ja luonnosta sekä niiden rauhoittavasta ja voimaannuttavasta vaikutuksesta.

Tule kahvittelemaan ja rupattelemaan kanssamme vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Oivallinen etäkahvila on tarkoitettu KAIKILLE omaishoitoasioista kiinnostuneille.

Kahvittelemme Teams:n välityksellä, osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Oivallisille etäkahveille ma 17.5. klo 9-10 pääset suoraan tästä linkistä.
Oivallisille etäkahveille ke 19.5. klo 18-19 pääset suoraan tästä linkistä

Kahviteltuasi kanssamme toivoisimme sinun vastaavan mielipidekyselyymme tapahtumasta. Vastauksesi on meille tärkeä, sillä se auttaa meitä kehittämään etätapahtumiamme vastaamaan paremmin omaishoitajien ja läheisten tarpeita. Mielipidekyselyyn pääset vastaamaan tästä.

Tervetuloa Oivalliselle etäkahville ma 17.5. klo 9-10 ja/tai ke 19.5. klo 18-19. Etelä-Savon OmaiaOiva ja Pieksämäen Omaishoitajat ry.

-----

Ovet -valmennus tukee omaishoitajuutta ja sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka auttavat apua tarvitsevaa läheistään. Valmennus on maksutonta ryhmätoimintaa. Savonlinnan seudun Ovet -valmennus toteutetaan Savonlinnan  Linnalan Seniorikeskuksessa, kun ryhmä on saatu kokoon.  Jatkuva ilmoittautuminen p. 040 152 6938 tai pieksamaenomaishoitajat@gmail.com.

Lisätietoa Ovet -valmennuksen sisällöstä täältä.


Ovet -valmennus Savonlinnan seutu.

Ovet valmennus® tukee omaishoitajuutta ja helpottaa omaishoitajien etenemistä omaishoidon polulla.
Ovet valmennukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka auttavat apua tarvitsevaa läheistään.
Ovet valmennus® on osallistujille maksutonta ryhmätoimintaa, jossa käsitellään  keskeisiä omaishoitajuuteen liittyviä asioita.

Ovet-valmennus sisältää neljä kokoontumiskertaa ja valmennuspaikkana on Linnalan Seniorikeskus osoitteessa  Pappilankatu 6, 57100 Savonlinna.

Jatkuva ilmoittautuminen.
Savonlinnassa järjestettävä Ovet-valmennus toteutetaan kun ryhmä on saatu kokoon.
Kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: 
 p. 040 152 6938 , pieksamaenomaishoitajat@gmail.com.

OSALLISTUMINEN EI EDELLYTÄ KUNNAN OMAISHOITOSOPIMUSTA EIKÄ YHDISTYSJÄSENYYTTÄ!

Valmennuksen järjestävät Pieksämäen Omaishoitajat ry/Etelä-Savon OmaisOiva ja Linnalan Setlementti/omaishoidon tuki.

Tervetuloa valmennukseen!