Tapahtumat Pieksämäellä 2020

Lokakuu

Lavista harrastaessa kunto nousee kuin huomaamatta. Omaishoitajien lavatanssijumpan kokoontumispaikka vaihtuu 24.9. alkaen. Uusi kokoontumispaikka on Opistotalo, Laaksotie 47. Lavis on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Lavista ei järjestetä koulujen syyslomaviikolla, vko 43.

Kun läheisellä on muistisairaus, kaipaa joskus vertaistukea ja virkistystä arkeen. Nyt voit tulla joko päivä- tai iltatapaamiseen Pieksämäen ABC:lle, ihan kumpi sinulle paremmin sopii. Päivätapaamiseen voit ottaa muistisairaan läheisenkin mukaan, kunhan ilmoitat siitä etukäteen järjetöassistentti Sari Venäläiselle pieksamaenomaishoitajat@gmail.com tai p. 040 152 6938.

Marraskuu


Fascia -lihaskalvovenyttely helpottaa lihasten ja kehon kireyttä. Omaishoitaja, tervetuloa venyttelemään paikat kuntoon sunnuntaisin klo 17.15-18 Opistotalolle, Laaksotie 47. Maksuton ryhmä kokoontuu syksyn aikana 10 kertaa. Fascia-venyttelyä ei järjestetä koulujen syyslomaviikolla, vko 43.

KOKOONTUMISPAIKKA VAIHTUU SU 18.10. ALKAEN OPISTOTALOLLE, OSOITTEESEEN LAAKSOTIE 47!!!

Omaishoitajamiehet, tervetuloa saunomaan ja paistamaan makkaraa hyvällä porukalla! 

Omaishoitajien ja läheisten ryhmä kokoontuu Naarajärven Ystäväntuvalla 10.11. klo 14-15.30. Ohjaajana toimii omaistoiminnan ohjaaja Mari Nykänen. Tervetuloa juttelemaan!

Omaishoitajien ja läheisten ryhmä kokoontuu Jäppilän seurakuntatalolla 17.11. klo 12.00. Ohjaajana toimii diakoniatyöntekijä Katariina Saks.